Acasă Local Gorj Bani pentru finalizarea lucrărilor la Stadionul Municipal

Bani pentru finalizarea lucrărilor la Stadionul Municipal

-

Senatorul de Gorj Florin Cârciumaru a anunţat că Ministerul Dezvoltării Regionale va aloca fondurile necesare pentru finalizarea Stadionului Municipal din Târgu Jiu. În acest sens, parlamentarul a purtat discuţii cu vicepremierul Paul Stănescu, iar ieri s-a întrunit la minister pentru aprobarea sumelor de bani necesare Comitetului tehnico-economic: „Zilele trecute, am făcut lobby pe lângă vicepremierul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării, pentru a facilita, ieri, introducerea pe ordinea de zi în Comitetul Tehnico-Economic al ministerului a proiectului de alocare a sumei de două milioane de euro pentru continuarea lucrărilor la Stadionul Municipal din Târgu Jiu. În acest sens, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, s-au aflat, ieri, la MDRAP, în vederea obținerii de fonduri necesare continuării investițiilor de pe arena sportivă. Banii alocați de Ministerul Dezvoltării vor fi utilizați pentru execuția unei pasarele în zona bulevardului Constantin Brâncuși (dinspre primărie), dar şi pentru lucrări la reţeaua de canalizare care va transporta apele pluviale. I-am explicat și secretarului de stat Adrian Gâdea de la MDRAP despre nevoia stringentă de alocare a acestor bani, municipalitatea aflându-se pe ultima sută de metri cu finalizarea lucrărilor de amenajare a zonei din afara stadionului. Modernizarea Stadionului Municipal din Târgu Jiu este unul dintre proiectele obținute de către mine în perioada în care încă mai eram primar al municipiului Târgu Jiu și de aceea am urmărit pas cu pas acest proiect“, a declarat Florin Cârciumaru, senator de Gorj şi fost primar al municipiului Târgu Jiu.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.