Acasă Local Gorj Utilajele au fost scoase la cosit pe drumurile naţionale

Utilajele au fost scoase la cosit pe drumurile naţionale

-

Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu efectuează în această perioadă operații de cosire a vegetației de pe acostamentul drumurilor naționale aflate în administrare. Utilajele sunt dotate cu sisteme de avertizare optică, semnalizate corespunzător, și sunt însoțite de un pilot de trafic. În această perioadă, utilajele acționează pe DN 67, între Târgu Jiu și Polovragi. Şoferii sunt rugaţi să circule cu atenție în zonele de acțiune a utilajelor.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.