Acasă Local Gorj 12 asociaţii de proprietari, debranşate de la apă pentru neplata facturilor

12 asociaţii de proprietari, debranşate de la apă pentru neplata facturilor

-

Operatorul de apă şi canal Aparegio Gorj a iniţiat procedurile de debranșare a mai multor clienţi rău-platnici din municipiul Târgu Jiu. Din cauza întârzierilor la plată a facturilor reprezentând servicii de furnizare apă și canal, operatorul regional SC Aparegio Gorj SA a trecut la sistarea alimentării cu apă a datornicilor în ordinea vechimii și a mărimii debitelor. Astfel, în ultimele două săptămâni au fost debranșate pentru neplată 12 asociații de proprietari, cu debite mai vechi de 45 de zile, din municipiul Târgu Jiu. Dintre acestea, opt asociații au fost rebranșate după achitarea datoriilor. Debranșările pentru neplata facturilor vor continua și în perioada următoare la asociațiile de proprietari și persoanele fizice cu datorii la operatorul Aparegio Gorj SA.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.