16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean depistat de poliţişti după ce a părăsit locul accidentului

Doljean depistat de poliţişti după ce a părăsit locul accidentului

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au stabilit faptul că sâmbătă, în jurul orei 21.00, un bărbat de 22 de ani, din comuna Carpen, județul Dolj, a condus un autoturism pe strada Talinganilor, din localitate, accidentând uşor o persoană de 50 de ani din aceeaşi comună, care se deplasa pe partea stânga a părții carosabile, în aceeași direcție de mers, se arată într-un comunicat emis duminică de IPJ Dolj.

„După producerea evenimentului, şoferul a părăsit locul accidentului, cu tot cu autoturism, fiind depistat ulterior de către poliţişti. De asemenea, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că acesta avea o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au mai anunţat poliţiştii.

Şoferul a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS