20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Al patrulea centru SMURD din judeţ va fi deschis la Hurezani

Al patrulea centru SMURD din judeţ va fi deschis la Hurezani

-

SMURD va avea un centru şi în comuna Hurezani

SMURD Gorj va deschide în această săptămână un centru de intervenţie şi în comuna Hurezani. Va fi cel de-al patrulea funcţional la nivelul judeţului Gorj. Acesta va fi inaugurat pe 24 aprilie. În această parte a judeţului, asistenţa medicală este deficitară. Și asta pentru că în zonă nu există substaţii ale Serviciului de Ambulanţă. La inaugurare este posibil să ia parte şi Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU). „Evenimentul se va desfăşura la Hurezani, noi sperăm să vină şi un reprezentant de la DSU. Este cel de-al patrulea punct SMURD din judeţ. Mai avem la Turceni, Târgu Jiu şi Motru. Acesta va fi dotat cu o ambulanţă, alocată prin redistribuire“, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.