Acasă Local Încarcerat pentru trafic și consum de droguri pe care le vindea de...

Încarcerat pentru trafic și consum de droguri pe care le vindea de la domiciliu

-

Un bărbat, de 28 de ani, a ajuns în arestul IPJ Olt, fiind acuzat de trafic și consum ilicit de droguri, pentru a doua oară, după un episod similar petrecut în urmă cu cinci ani.
Tânărul nu are ocupație și-și procura veniturile din comercializarea de etnobotanice. În urmă cu cinci ani a fost, de asemenea, cercetat pentru trafic de substanțe interzise, însă atunci s-a ales doar cu o amendă penală. În urma acțiunilor polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Olt, de data aceasta bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus arestarea pentru 30 de zile. „În urma percheziţiei domiciliare, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, respectiv o pungă, care conținea aproximativ 2 grame material vegetal uscat de culoare verde, o pungă de seminţe de canabis și un cântar electronic. (…) În fapt, acesta este bănuit că, în perioada 2017 – până în prezent, ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive către diverse persoane de pe raza municipiului Caracal“, au transmis polițiștii prin intermediul unui comunicat de presă.
Bărbatul nu-și recunoa-ște faptele, spun surse din cadrul anchetei, însă la domiciliul său au fost surprinși și clienți care le-au declarat oamenilor legii că se aflau în locuința acestuia pentru a-și procura etnobotanice. Pliculețele erau vândute cu prețuri 10 și 25 lei, iar de la el se aprovizionau inclusiv elevi.

ȘTIRI VIDEO GdS

O stradă din Paris poartă numele Reginei Maria a României

O stradă din capitala Franței poartă, începând de ieri, numele Reginei Maria a României, în semn de omagiu față de rolul și implicarea în Conferința de Pace de la Paris ce a urmat Primului Război Mondial.