7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎncarcerat pentru trafic și consum de droguri pe care le vindea de la domiciliu

Încarcerat pentru trafic și consum de droguri pe care le vindea de la domiciliu

Un bărbat, de 28 de ani, a ajuns în arestul IPJ Olt, fiind acuzat de trafic și consum ilicit de droguri, pentru a doua oară, după un episod similar petrecut în urmă cu cinci ani.
Tânărul nu are ocupație și-și procura veniturile din comercializarea de etnobotanice. În urmă cu cinci ani a fost, de asemenea, cercetat pentru trafic de substanțe interzise, însă atunci s-a ales doar cu o amendă penală. În urma acțiunilor polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Olt, de data aceasta bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus arestarea pentru 30 de zile. „În urma percheziţiei domiciliare, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, respectiv o pungă, care conținea aproximativ 2 grame material vegetal uscat de culoare verde, o pungă de seminţe de canabis și un cântar electronic. (…) În fapt, acesta este bănuit că, în perioada 2017 – până în prezent, ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive către diverse persoane de pe raza municipiului Caracal“, au transmis polițiștii prin intermediul unui comunicat de presă.
Bărbatul nu-și recunoa-ște faptele, spun surse din cadrul anchetei, însă la domiciliul său au fost surprinși și clienți care le-au declarat oamenilor legii că se aflau în locuința acestuia pentru a-și procura etnobotanice. Pliculețele erau vândute cu prețuri 10 și 25 lei, iar de la el se aprovizionau inclusiv elevi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS