Acasă Local Spitalul Judeţean Mehedinţi, la un pas de modernizare

Spitalul Judeţean Mehedinţi, la un pas de modernizare

-

Cererea de finanțare prin Programul Operațional Regional pentru obiectivul de investiții „Reabilitare, extindere și dotare Unitate de Primiri Urgenţe – Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență și construirea unui heliport“ pentru Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin a fost depusă de Consiliul Județean Mehedinți.
Proiectul cuprinde construirea unui corp de clădire, care va avea următoarele caracteristici: extinderea unităţii de primiri urgențe, de la 580 mp, în prezent, la 1.540 mp, după extindere. Clădirea va fi dotată cu toate utilitățile: instalație sanitară, instalație electrică, de climatizare, ventilație, încălzire cu agent termic primar și gaze naturale, PSI.
Proiectul mai cuprinde şi amenajarea suprafețelor adiacente: suprafețe carosabile asfaltate obținute prin modernizarea și extinderea celor existente, inclusiv alee heliport; alei pietonale din asfalt; alei pietonale din beton; spații verzi gazonate. De asemenea, se va construi un heliport de suprafață, cu platformă de manevră betonată de 20x20m, complet echipat.

ȘTIRI VIDEO GdS