Acasă Local Gorj Spitalul de la Novaci va fi dotat cu un ascensor de persoane

Spitalul de la Novaci va fi dotat cu un ascensor de persoane

-

Spitalul Orăşenesc din Novaci va beneficia de un ascensor pentru transportul persoanelor, fiind alocate deja fondurile necesare pentru proiectarea şi execuţia ascensorului pentru persoane la Spitalul din Novaci. Valoarea estimată a bugetului pentru proiectare şi execuţie este de 383.300 de lei. Licitaţia pentru desemnarea unui constructor este programată în ultima zi a acestei luni. Proiectantul ascensorului va avea obligaţia ca pe toată perioada de execuţie a lucrărilor să asigure asistenţa tehnică necesară. Liftul pentru pacienţi şi personal este mai mult decât util pentru unitatea medicală din oraşul Novaci.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.