Acasă Local Gorj Secţia UPU va fi modernizată

Secţia UPU va fi modernizată

-

Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu va fi modernizată şi extinsă cu fonduri europene. Consiliul Judeţean Gorj a elaborat un proiect care prevede reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, locația din strada Tudor Vladimirescu. Valoarea totală a investiţiei este de aproape două milioane de euro, respectiv 8,5 milioane de lei. Durata de execuție a obiectivului de investiție este de 12 luni. Suprafața reabilitată, modernizată şi extinderea secției UPU va fi de 1.280 de metri pătraţi. În proiect mai este prevăzută o instalaţie de detectare, semnalizare și avertizare incendiu şi o instalație de ventilare/condiţionare aer.
Prin realizarea obiectivului de investiție se urmărește: reorganizarea funcțională a Unității Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, prin recompartimentări, schimbări de destinație ale unor spații, modernizări, igienizări, refacerea tuturor instalațiilor interioare aferente (electrice, sanitare, termice, ventilații, gaze, medicale) și refacerea finisajelor în așa fel încât să se obțină o unitate modernă care să respecte toate normele aflate în vigoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Soţ şi soţie, după gratii pentru evaziune fiscală

Poliţiştii doljeni au dus la Penitenciarul Craiova doi craioveni, soţi şi soţie, condamnaţi definitiv la câte cinci ani şi jumătate de închisoare...

Primar condamnat pentru fraudarea fondurilor UE

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne cu suspendare pe primarul comunei mehedinţene Devesel. În acelaşi dosar a fost condamnat, tot cu suspendare, şi şoferul primăriei. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi de fraudarea fondurilor APIA cu aproape un milion de lei.

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.