Acasă Local Gorj Lider sindical găsit spânzurat

Lider sindical găsit spânzurat

-

Preşedintele Sindicatului din cadrul Distrigaz Gorj, Ion Ciucur, a fost găsit spânzurat de o grindă dintr-o magazie, ieri, în comuna gorjeană Băleşti, la un punct de lucru al firmei. Fiul sindicalistului a făcut descoperirea, după ce a constatat că tatăul său nu îi mai răspunde la telefon. Sinucigaşul ar fi lăsat în buzunarul hainei un bilet de adio în care îşi motivează gestul. Ar fi vorba de anumite sume de bani pe care nu le-ar fi putut justifica. Poliţia a început o anchetă.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.