6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Un mort şi doi răniţi într-un accident produs pe DN 65

Un mort şi doi răniţi într-un accident produs pe DN 65

-

Un bărbat a decedat, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident produs joi pe DN 65 (E 574) Piteşti-Slatina, în zona localităţii Optaşi-Măgura, din judeţul Olt, la km 80, după ce un tir şi o autoutilitară au intrat în coliziune. La locul indicat s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare de la Stația de Pompieri Scornicești și mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt. Şoferul autoutilitarei, un tânăr de 27 de ani, din localitatea Ciupercenii Noi, județul Dolj, a decedat. Doi pasageri, de 37, respectiv 55 de ani, aflaţi în autoutilitară au fost grav răniţi şi au fost transportați la UPU Slatina. Pentru extragerea celor doi pasageri, pompierii de la Descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.