10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendii de Paşte la Golești şi Ioneşti

Incendii de Paşte la Golești şi Ioneşti

O casă de locuit, o magazie şi un magazin mixt au fost parţial distruse în urma unui incendiu care s-a produs din cauza unui scurtcircuit la instalaţia de iluminat în a doua zi de Paşte, la ora 23.50, în localitatea Golești, sat Poienița, judeţul Vâlcea, informează gazetavalceana.ro.
Până la stingerea incendiului de către pompierii de la ISU Vâlcea au ars magazia de lemne construită pe aproximativ 6 mp, aproximativ 2 mc lemne de foc, izolația casei din spumă poliuretanică pe 50 mp, structura din lemn a acoperișului casei cu învelitoare din tablă pe cca. 100 mp și acoperișul unui magazin mixt pe cca. 10 mp, proprietatea unei societăți comerciale.
Flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de iluminat.
În schimb, chiar în ziua de Paşte, în comuna Ioneşti a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru“ al județului Vâlcea.
A ars vegetație uscată în suprafață de aproximativ 10.000 mp. Incendiul s-ar fi declanșat în urma folosirii focului deschis de către persoane neidentificate încă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS