AJOFM Mehedinţi va organiza, pe 20 aprilie, începând cu ora 10.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la hotel Continental (Parc) din Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I nr. 2. Acţiunea este organizată cu scopul de a pune faţă în faţă angajatorii cu solicitanţii de locuri de muncă. Se speră ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale.
Salariaţii AJOFM Mehedinţi au început acţiunile de contactare a agenţilor economici, în vederea identificării locurilor de muncă vacante, într-un număr cât mai mare şi din diferite domenii de activitate.
La acest târg de locuri de muncă sunt aşteptate să participe toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă.
Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acesteia pot fi obţinute de la sediul AJOFM din Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I nr. 3, etaj 2, camera 31, unde se pot depune şi ofertele privind locurile de muncă vacante care vor fi oferite în cadrul acestui târg de locuri de muncă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.