Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Potcoava, din judeţul Olt, au acționat, joi, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite. În urma activităților desfășurate pe raza localității Potcoava, polițiștii au depistat un bărbat, de 50 de ani, din comuna Mogoșani, județul Dâmbovița, în timp ce transporta cu un autocamion cantitatea de 8.700 kg material feros. Bărbatul nu a putut prezenta documente de proveniență sau de însoțire a mărfii.
Oamenii legii au sancționat contravențional bărbatul cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau de prestări servicii ilicite.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.