Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV ) Olt va avea mai mulţi examinatori, după ce trei lucrători delegați de la Insectoratul de Poliţie al Judeţului Olt au obţinut atestatul de examinator.
Dacă, în prezent, numărul zilnic al candidaților examinați este de 36, începând din 19 martie numărul acestora se va dubla, ajungând așadar la 72 de candidați examinați zilnic.
Această măsură a fost luată de prefectul județului Olt în vederea reducerii timpului de așteptare dintre proba teoretică și cea practică, urmând ca în maximum patru luni examinarea candidaților să se facă în limite normale.
Persoanele care erau programate pentru proba practică în ziua de 28 februarie au fost reprogramate pentru 19 martie 2018, iar cele din ziua de 1 martie au fost reprogramate pentru 20 martie 2018.
Cei care vor să se programeze pentru susținerea probei practice o pot face la Ghișeul nr. 3 al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, situat în bd. A.I. Cuza nr. 153, Slatina, Olt (clădirea Poliției Rutiere).

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.