10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCrimă pasională la Spitalul din Slatina

Crimă pasională la Spitalul din Slatina

Scene șocante la Spitalul din Slatina. Un infirmier de la Secţia de Psihiatrie a ucis o asistentă, sâmbătă noaptea, după care s-a sinucis. Asistenta în vârstă de 45 de ani şi infirmierul în vârstă de 54 de ani erau împreună de mai multă vreme. Criminalul a lăsat un bilet de adio în care arată că a premeditat fapta.

Cadrele medicale din spital susțin că în noaptea de sâmbătă spre duminică femeia, Ramona Cosmescu, a intrat în sala de tratament cu o cafea, urmată de bărbat, Gheorghe Ghenea, pe la ora 1.00. Au blocat uşa cu un pat, iar pe la 1.30, colegii lor au auzit ţipete din camera respectivă. Colegii au bătut la uşă, nu li s-a deschis, şi au chemat pompierii ca să o deblocheze. Au spart uşa şi când au intrat femeia era înjungiată, având şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, iar bărbatul avea venele tăiate, dar şi o plagă în zona gâtului. Imediat au fost anunțați și oamenii legii. „Poliţiştii au fost sesizaţi de lucrători din cadrul Secţiei de Psihiatrie despre faptul că două persoane sunt decedate într-o cameră, bărbat şi femeie. S-a deplasat la faţa locului echipa operativă, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cauza fiind preluată de procuror“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.
Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a confirmat că cei doi aveau o relaţie. „Mai multe detalii va da Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi IPJ, dar pot să vă confirm, la momentul actual, că a fost un incident de natură personală între o asistentă şi un infirmier. Ca urmare a acestui incident, unde au survenit nişte plăgi prin înjunghiere, s-a constatat decesul ambelor persoane. Este vorba de angajaţi ai spitalului care lucrau de mai bine de 15 ani în unitatea medicală“, a declarat Rotea. Infirmierul și asistenta medicală aveau fiecare câte doi copii. Ambii erau divorțați.

Biletul de adio

 

În locuinţa din Slatina a lui Gheorghe Ghenea, sora sa a găsit un bilet în care acesta spunea că a premeditat fapta. Ghenea susţine în bilet că victima avea o relaţie cu un poliţist şi că cei doi puneau presiune pe el pentru a ucide un medic şi o asistentă. Este vorba despre șefa Secției de Psihiatrie, Cristina Mischie, și de asistenta- șefă, Alice Popescu. Bărbatul mai scrie că ar fi trebuit să-l omoare şi pe poliţist, adăugând că simte că se sufocă şi nu poate să-şi ducă planul la îndeplinire. „Această jigodie nenorocită mi-a distrus viaţa. Ea, în cârdăşie cu omul în care am avut cea mai mare încredere, ofiţer sub acoperire la DNA, m-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am trecut la acest gest. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. (…) Vreau să afle toată lumea de ce am recurs la acest gest, să spuneţi la presă tot. (…) Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el. Din mormânt, din Iad, de unde (…) oi fi, nu am să-i dau pace. Ar fi multe de spus, dar simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza la mama mea care o să sufere, dar nu mai puteam trăi“, scrie Ghenea în bilet. „Porcul de la DNA are nr. tel 07#########, iar în telefonul meu este trecut PLIMBATU. Are biroul la intrare pe poarta din spate a Poliţiei Municipiului, cum intri faci în stânga şi urci scările la etajul 1, ultimul pe stânga. Trebuia să omor pe Mischie şi Alice dacă nu reuşeau ei să le bage la puşcărie. Bine că m-am prins la timp. De câte ori m-am întors până acum numai datorită mamei mele că o să sufere mult“, se arată în bilet. Surse apropiate anchetei au declarat Mediafax, că o copie a biletului a fost găsită şi asupra lui Gheorghe Ghenea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS