Acasă Local Percheziţii la trei bărbaţi specialişti în furturi

Percheziţii la trei bărbaţi specialişti în furturi

-

Polițiștii din Horezu, Măldărești, Pietrari și Mihăești au efectuat, în data de 27 februarie, două percheziții domiciliare în comuna Costești, la trei bărbaţi suspectați de săvărșirea mai multor fapte de furt calificat.
Cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 30 de ani, au comis mai multe furturi în perioada octombrie 2017-februarie 2018, pe raza orașului Horezu, dar și a comunelor Costești și Tomșani. Aceştia au sustras componente auto, motorină, bunuri din locuințe și anexe gospodărești, prejudiciul estimat ridicându-se la 29.500 de lei.
În urma acțiunii, s-a dispus, prin intermediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, reținerea pentru 24 de ore a celor trei suspecţi. Aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dan Barna: Nu renunţăm la reforme

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă într-un mesaj transmis de Ziua Constituţiei că formaţiunea sa va continua pe drumul reformării statului român,...

Hidroelectrica vrea să cumpere CEZ și Enel România

Hidroelectrica a demarat procedurile de achiziţie a grupurilor CEZ România şi Enel România şi solicită aprobarea acţionarilor pentru a angaja servicii de...