Doi minori de 13 și 16 ani, din municipiul Băilești, sunt acuzat de oamenii legii că au furat autoturismul unei femeia care a lăsat cheia în contact, după care au plecat la plimbare. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, sâmbătă dimineața, un bărbat din Băilești a sesizat faptul că, în cursul nopții, persoane necunoscute au furat autoturismul tatălui său, care era parcat în faţa locuinţei.
După primele cercetări, polițiștii au stabilit că mașina fusese condusă de nora proprietarului, care a uitat cheia în contact când a ajuns acasă. Tot sâmbătă, mașina furată a fost găsită în apropierea municipiului Băilești, pe un drum de exploatare agricolă, având mai multe avarii minore. Ulterior, oamenii legii au reușit să identifice autorii furtului, aceștia fiind doi minori din localitate, de 13, respectiv 16 ani, aflați în abandon școlar. „Au fost identificaţi autorii ca fiind doi minori de 16, respectiv 13 ani, ambii din Băileşti, aflaţi în abandon şcolar. Minorul în vârstă de 13 ani se sustrage cercetărilor, cel de 16 ani a fost condus la sediul poliției și audiat de oamenii legii. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a participaţiei penale a fiecăruia dintre suspecți, au prcizat polițiștii doljeni

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.