22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Un tir a intrat într-o stâncă la Topleţi

Un tir a intrat într-o stâncă la Topleţi

-

Un accident rutier spectaculos, soldat doar cu pagube materiale, a avut loc joi, pe Drumul Național 6, la intrare în localitatea mehedinţeană Topleț. Șoferul unui tir a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat cu autotrenul într-o stâncă de pe marginea drumului. Traficul rutier a fost blocat temporar pe sensul de mers Caransebeș-Orșova. Potrivit news-mehedinţi.ro, viteza prea mare pare să fie cauza producerii accidentului.
La volanul tirului se afla un gorjean de 47 de ani, care a scăpat teafăr. Autotrenul transporta chipsuri. Bărbatul nu consumase alcool, dar riscă o amendă de 870 de lei pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.