24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţistul împuşcat de iubită, tot în stare gravă

Poliţistul împuşcat de iubită, tot în stare gravă

Poliţistul de la Serviciul de Crimă Organizată Slatina care a fost împuşcat în cap de iubita sa, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, se află în continuare la spital, în stare gravă. Creierul său este extrem de afectat din cauză că glonţul i-a spulberat o parte din acesta.
Joaca cu pistolul împreună cu iubita sa, Alina Gheorghe, o tânără de 27 de ani, s-a transformat într-o tragedie pentru poliţistul Bogdan Dumitrescu, de 33 de ani. În noaptea de 30 spre 31 ianuraie, cei doi se aflau în apartamentul în care locuiau cu chirie în Slatina, după ce se întorseseră de la nişte prieteni. Dintr-o joacă, aşa cum a declarat iubita bărbatului, aceasta l-a împuşcat în cap. Glonţul a străpuns iniţial mâna stângă a femeii, apoi a intrat prin ceafa bărbatului şi i-a străbătut craniul în diagonală. De aproape o lună, tânărul se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, în stare extrem de gravă. „Pacientul se află internat tot la secţia de Terapie Intensivă, iar în acest moment este intubat și ventilat mecanic. El este stabil respirator şi hemodinamic. De când a fost internat şi până acum s-a observat o uşoară evoluţie, însă starea lui rămâne foarte gravă pentru că o parte din creier a fost spulberată în momentul în care a fost împuşcat, iar o altă parte este foarte afectată. Bărbatul a suferit o intervenţie neurochirurgicală şi este programat pentru o nouă intervenţie“, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt din cadrul Spitalului Judeţean din Craiova“, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.
Dată fiind starea tânărului, ancheta este destul de greoaie, iar procurorul de caz este reţinut în declaraţii. Iubita bărbatului a fost deja audiată, la câteva zile după incident, pentru că şi ea a stat internată în spital din cauza rănii de la mână. În plus, în noaptea respectivă, procurorul nu a putut sta de vorbă cu aceasta întrucât era foarte agitată şi violentă cu toate persoanele din jurul ei. „Nu avem nicio noutate în dosar, bărbatul se află tot în spital, procurorul de caz se interesează permanent de starea sa. Prietena bărbatului a fost audiată, după cum bine știți, dar nu vă pot spune ce ne-a declarat, pentru că sunt date din dosar“, a declarat prim-procurorul Anca Anuţa, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS