Un bărbat de 35 de ani, din județul Olt, a fost prins în flagrant de polițiștii olteni pe raza localității Valea Mare, chiar în timp ce încerca să livreze țigarete netimbrate.
Bărbatul din localitatea Tătulești le-a spus polițiștilor de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt că obținea țigările fără timbru de la diverși șoferi de tir, ulterior vânzându-le către proprietarii unor magazine din mediul rural. „În urma activităților desfășurate, polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 35 de ani, din comuna Tătuleşti, județul Olt, în timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 29.990 de țigarete de contrabandă, precum și suma de 4.231 de lei. Țigările urmau să fie comercializate în mod ilegal pe raza județului Olt. Totodată, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, ocazie cu care au mai depistat 30.000 de țigarete de contrabandă“, a transmis IPJ Olt. Polițiștii au ridicat cele 59.990 de țigarete, în vederea confiscării, iar autoturismul și suma de 4.321 de lei au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul este acum cercetat penal pentru contrabandă.

Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.