17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Incendiu la o locuinţă din Curtişoara. Acoperişul a fost distrus de flăcări

Olt: Incendiu la o locuinţă din Curtişoara. Acoperişul a fost distrus de flăcări

Peste 50 de metri pătraţi din acoperişul unei locuinţe au fost distruşi în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, la o casă din comuna Curtişoara, sat Dobrotinet Deal. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, la faţa locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

La sosirea acestora, incendiul se manifesta la nivelul acoperişului, cu flacără şi degajări mari de fum. Proprietara locuinţei, în vârstă de 68 de ani, a suferit un atac de panică şi a fost asistată la faţa locului de echipajul SMURD.

În urma incediului au ars aproximativ 50 de metri pătraţi din acoperişul casei. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalaţia electrică a locuinţei.

„Pentru a evita producerea unor astfel de evenimente nedorite, recomandăm cetăţenilor să apeleze numai la personal autorizat pentru executarea de reparaţii la instalaţiile şi echipamentele electrice”, au mai precizat reprezentanţii ISU Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS