9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMinore prinse la furat într-un supermarket din centrul Craiovei

Minore prinse la furat într-un supermarket din centrul Craiovei

Două minore din Craiova, ambele în vârstă de 14 ani, au fost depistate de poliţiştii de la Secţia 1 Poliţie Craiova după ce au sustras mai multe produse cosmetice dintr-un magazin situat în centrul oraşului, se arată într-un comunicat emis duminică de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj.

„Sâmbătă, 17.02.2018,  în jurul orei 18.40, U. Gabriela, în calitate de vânzător în  cadrul unui supermarket situat în municipiul Craiova, strada Theodor Aman, a sesizat telefonic faptul că a depistat două persoane de sex feminin care au sustras mai multe produse cosmetice din incinta magazinului. La fața locului s-a deplasat echipa de siguranță publică din cadrul Secției 1 Poliție, care a stabilit că cele sesizate se confirmă, identificând totodată şi autoarele furtului în perosna a două minore M. D. N., respectiv B.D.M., ambele în vârstă de 14 ani, din Craiova. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 600 lei, a fost recuperat și restituit de poliţişti reprezentantului societăţii comerciale”, se precizează în comunicatul IPJ Dolj.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS