6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei accidente pe aceeaşi stradă din Severin

Trei accidente pe aceeaşi stradă din Severin

Poliția Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, ieri, prin 112, de către un participant la trafic, despre faptul că la intersecția străzilor Kiseleff cu bulevardul Tudor Vladimirescu s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Drobeta Turnu Severin, care în urma cercetărilor efectuate a constatat că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, ajuns la intersecția cu strada Kiseleff a efectuat virajul la stânga, moment în care a acroșat o persoană de sex feminin în vârstă de 66 de ani, din aceeași localitate, ce se afla în traversarea străzii pe marcajul pietonal. După evaluarea medicală și acordarea primului ajutor medical victimei – o femeie în vârstă de circa 65 de ani, care prezenta dureri toracice – aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului din Drobeta Turnu Severin.
La mai puțin de 40 de minute, alt eveniment rutier a fost sesizat pe același bulevard, unde un conducător auto, în vârstă de 54 de ani, ajuns la intersecția cu strada Mihai Eminescu a acroșat o persoană de sex feminin în vârstă de 51 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care se afla în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Victima prezenta plagă occipitală și suspiciune de fractură la membrul inferior stâng, ulterior aceasta fiind transportată la UPU.
Cel de-al treilea eveniment a avut loc la doar câteva minute, pe acelaşi bulevard Tudor Vladimirescu, alt pieton fiind acroșat de un alt autoturism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS