Remus Cepăreanu, fiul fostului șef al Serviciului Poliție Rutieră Olt – Ovidiu Cepăreanu, s-a întors în închisoare, după ce a primit o nouă sentință într-un dosar de conducere sub influența alcoolului. Curtea de Apel Craiova a pronunțat marți, 13 februarie, sentința în procesul în care Remus Cepăreanu a fost achitat, de Judecătoria Slatina, în septembrie 2017, soluția fiind schimbată total. Astfel, fiul fostului polițist a fost condamnat la patru ani și jumătate de închisoare, după ce pedeapsa din acest dosar i-a fost contopită cu o alta, pronunțată într-un dosar de lovituri cauzatoare de moarte.
Din pedeapsa rezultată i se deduce perioada petrecută în închisoare din precedentul dosar, respectiv de la 21.06.2014 la 27.09.2016.
În primul dosar, Cepăreanu a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce, în 2012, în urma unui conflict între acesta și un alt tânăr, l-a lovit pe tânăr, iar victima a căzut și s-a lovit puternic la cap. După o perioadă de două săptămâni de comă, tânărul respectiv a decedat, iar la finalul procesului, în 2014, Cepăreanu și-a primit pedeapsa, din care a ispășit o bună parte.
Surse din cadrul IPJ Olt au confirmat că Remus Cepăreanu a fost ridicat marți de la domiciliu și condus la Penitenciarul Craiova.

Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.