21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalArestat după ce şi-a înjunghiat fosta iubită

Arestat după ce şi-a înjunghiat fosta iubită

Cătălin Dumitru Traşcă, de 28 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ieri, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, faptă comisă la 31 ianuarie.
Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secţiei 2 Rurală Milcoiu, sprijiniți de cei din cadrul Serviciului Criminalistic, l-au reținut pe tânărul care este acuzat că și-ar fi înjunghiat fosta iubită în zona gâtului, pe 31 ianuarie, pe raza comunei Stoilești.
Potrivit procurorilor vâlceni, tânăra de 19 ani se deplasa către casă, în comuna Stoilești, la volanul mașinii personale. La un moment dat, a observat pe carosabil mai multe crengi, fiind nevoită să oprească autoturismul, dar la scurt timp ar fi fost atacată de fostul iubit. Bărbatul s-a năpustit asupra ei, strângând-o de gât, încercând să o sugrume, iar pe fondul rezistenţei şi opunerii, a încercat să o omoare cu un cuţit pe care îl avea asupra sa. „Actele de agresiune au fost exercitate atât în interiorul autoturismului, cât şi pe câmpul de pe marginea drumului public, la circa 15 – 20 metri de locul unde se afla oprită maşina“, se arată în rechizitoriul procurorilor. Un martor a fost cel care a salvat-o pe tânăra care a fost transportată la spital cu leziuni traumatice atât la nivel cervical, cât şi la nivelul feţei, abdomenului şi a membrelor superioare. Leziunile suferite necesită 12 – 14 zile de îngrijiri medicale. La rândul său, bărbatul și-ar fi provocat mai multe răni. Cei doi au fost transportați la spital, tânăra a fost externată după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS