Acasă Local Gorj Stadionul Municipal, finalizat doar cu o hotărâre de guvern

Stadionul Municipal, finalizat doar cu o hotărâre de guvern

-

Guvernul trebuie să mai aloce fonduri dacă se doreşte finalizarea lucrărilor la Stadionul Municipal. Investiţia a costat până în prezent peste 20 de milioane de euro, însă mai trebuie bani. Este nevoie de o hotărâre de guvern pentru aprobarea fondurilor necesare finalizării lucrărilor la noul Stadion Municipal din Târgu Jiu. Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, a declarat că a fost depusă toată documentaţia necesară la Compania Naţională de Investiţii.
Pentru încheierea lucrărilor de modernizare a Stadionului Municipal mai este nevoie de peste două milioane de euro. Mai este de construit o pasarelă din beton pe latura de est. De asemenea, este nevoie de o reţea nouă pentru colectarea apelor pluviale. „A fost întocmită toată documentaţia necesară şi trimisă la Compania Naţională de Investiţii, care este principalul finanţator al acestui proiect de modernizare a Stadionului Municipal. Mai este nevoie de o sumă de bani pentru finalizarea ultimelor lucrări de infrastructură. Finanţarea trebuie să fie asigurată tot de către Compania Naţională de Investiţii, care, împreună cu Ministerul Dezvoltării, va elabora un proiect de hotărâre de guvern pentru aprobarea ultimilor bani. După ce vor exista banii necesari, atunci se va putea trece la organizarea licitaţiei şi atribuirea contractului de execuţie“, a declarat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.