12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimarii din trei comune au semnat contractele de finanţare pentru obiectivele de investiţii

Primarii din trei comune au semnat contractele de finanţare pentru obiectivele de investiţii

Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, s-a deplasat la începutul săptămânii în comunele Oprişor, Voloiac şi Vlădaia, unde primarii acestor localităţi au semnat contractele de finanţare pentru obiectivele de investiţii finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. „Primarii comunelor Oprişor, Voloiac şi Vlădaia au semnat contractele de finanţare pentru obiectivele de investiţii finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2.
În Oprişor se va derula Proiectul „Sistem de alimentare cu apă şi reţea de canalizare cu staţie de epurare în localitatea Prisăceaua“, cu o valoare a investiţiei de 7.870.113 lei.
La Voloiac se va realiza Proiectul „Sistem de alimentare cu apă şi reţea de canalizare cu staţie de epurare în localitatea Voloiac“, cu o valoare a investiţiei de 9.870.623 lei.
Locuitorii din comuna Vlădaia vor beneficia de proiectul „Extindere sistem de apă în satele Scorila şi Ştircoviţa“, cu o valoare a investiţiei de 3.606.325 lei. Menţionez că, până în prezent, au fost semnate 113 contracte de finanţare din totalul de 174, valoarea totală de finanţare fiind de aproximativ 186.000.000 de euro“, a declarat Aladin Georgescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS