12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA murit după ce a intrat cu mașina într-un pom, pe DN 55

A murit după ce a intrat cu mașina într-un pom, pe DN 55

Un bărbat, de 41 de ani, a murit, sâmbătă după-amiază, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un copac. Victor Giurea se afla singur în mașina, marca Opel. Accidentul a avut loc pe DN 55, în direcția Craiova – Bechet, la km 28 +900, în afara localității doljene Rojiște. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, bărbatul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, a părăsit partea carosabilă spre partea stângă și a intrat în coliziune cu un copac.
La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare și unul de la SMURD, însă după ce bărbatul a fost scos din mașină, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii i-au declarat decesul.

Accident cu doi răniți pe strada Henry Ford din Craiova

Un alt accident s-a petrecut, sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, pe strada Henry Ford din Craiova. În el au fost implicate două mașini, un Opel și o Dacia.
Gabriel Stoichiță, de 36 de ani, din comuna Apele Vii, județul Dolj, a condus un autoturism pe aleea de acces în incinta unui centru comercial craiovean, iar la intersecția cu strada Henry Ford nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula dinspre Craiova spre Cârcea, condus de Constantin Sandu, de 22 de ani, din Craiova.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto Gabriel Stoichiță şi a Mariei Coțofană, de 19 ani, din Segarcea, pasageră în celălalt autoturism. Niciunul dintre aceștia nu a rămas internat în spital.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Pe numele șoferului vinovat s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS