UPDATE: 15.14 Potrivit primelor cercetări, şoferul este un bărbat de 42 de ani, care, în timp ce conducea pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin un tir, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens, după care a părăsit partea carosabilă, unde a rupt un stâlp de susţinere a liniei aeriene de transport energie electrică, iar ulterior s-a oprit într-un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a şoferului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un accident de circulaţie s-a produs în urmă cu puţin timp pe centura oraşului Drobeta Turnu Severin. Un tir s-a răsturnat, iar şoferul acestuia a fost rănit. Bărbatul a fost evaluat de Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Severin. Pompierii au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiului la locul evenimentului.

Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.