Un grav accident de circulație s-a produs ieri pe drumul dintre localitățile Orlea și Corabia, din județul Olt. În uma coliziunii dintre o autoutilitară și un autoturism în care se aflau patru persoane, un bărbat și-a pierdut viața, iar alte patru victime au fost transportate la spital. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 68 de ani, din comuna Orlea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 54A, în afara localităţii Corabia, pe fondul neatenţiei în trafic a intrat în coliziune faţă-spate cu o autoutilitară staționată pe partea carosabilă din cauza unor defecțiuni tehnice. În urma coliziunii a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei, aflat în momentul impactului în faţa acesteia.
La spital au ajuns: șoferul autoturismului, un bărbat de 67 ani, care a suferit un traumatism cranio-facial și traumatism cervical, și pasagera aflată pe scaunul din dreapta-față, care a suferit un traumatism toracic și un traumatism cranio-facial, cei doi fiind transportați la Spitalul Municipal Caracal. Tot la spital au ajuns și două pasagere aflate pe bancheta din spate a autoturismului, în vârstă de 54, respectiv 50 de ani, acestea fiind diagnosticate cu traumatisme diverse și transportate la Spitalul Orășenesc Corabia. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.