17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGazeta de Sud îşi răsplăteşte abonaţii

Gazeta de Sud îşi răsplăteşte abonaţii

Cititorule, îţi mulţumim pentru încrederea acordată informaţiilor pe care ţi le oferim şi pentru că citeşti zi de zi ştirile din paginile ziarului nostru. Alături de tine, în curând o să marcăm 23 de ani de existenţă pe piaţă; peste două decenii de când Gazeta de Sud este principala sursă de informaţie din întreaga Oltenie şi de când acest ziar ocupă poziția de lider al presei regionale din România.
Preţuim această legătură creată şi consolidată în timp cu tine, cititorule, şi te răsplătim aşa cum te-am obişnuit şi cum ştim noi cel mai bine: cu informaţii de actualitate, din surse sigure şi verificate, cu noutăţi din domeniile importante, de la cel economic, la politic, social sau cultural, noutăţi relevante pentru judeţele în care Gazeta de Sud este distribuită: Dolj, Gorj, Olt, Mehedinţi şi Vâlcea.
În plus, îţi răsplătim fidelitatea şi cu premii pe măsură. Astfel, pentru tombola lunii ianuarie am pregătit electrocasnice, premii în bani şi vouchere de cumpărături.
Cafetiera oferită ca premiu la tombola de luna aceasta îţi poate răsfăţa dimineţile trezindu-te în mirosul cafelei proaspăt preparate. Cum aşa? Cu ajutorul unui cronometru la care se poate seta de cu seară ora la care doreşti să pregătească singură licoarea magică. O poţi seta la 7.00, ora la care Gazeta de Sud ajunge deja la tine, zilnic, de luni până vineri, la fix pentru a-ţi acorda momentul acela preţios în care savurezi o cafea bună şi răsfoieşti ziarul, îţi pui ordine în gânduri şi îţi aduni energia pentru o nouă zi.
Am ales ca premiu şi un blender performant pe care cu siguranţă îl vei găsi util şi uşor de folosit pentru prepararea smoothie-urilor şi a băuturilor în combinaţiile preferate, dar şi premii a câte 100 de lei şi vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei, valabile în magazinele Exflor.
Încă nu te-ai abonat la Gazeta de Sud? Sună la numărul de telefon 0730.280.596 sau trimite un e-mail la [email protected] şi un agent GdS te va contacta în cel mai scurt timp.
Extragerea pentru premiile tombolei din ianuarie se va face în ultima zi lucrătoare a lunii, miercuri, pe 31 ianuarie, cu ajutorul platformei dedicate random.org, iar numele câştigătorilor şi premiul obţinut vor fi publicate a doua zi, pe prima pagină a ziarului.
Informaţii şi regulamentul tombolei găsiţi pe www.gds.ro şi la birourile de mică publicitate ale Gazetei de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS