Acasă Local Dolj Adjuncţi noi la IPJ Dolj

Adjuncţi noi la IPJ Dolj

-

Echipa managerială a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a fost completată, începând cu data de 11.01.2018, prin împuternicirea comisarului de poliţie Dan Adrian şi a comisarului-şef de poliţie Dumitrescu Laurenţiu Bănuţ în funcţiile de adjuncţi ai şefului de inspectorat, a anunţat IPJ Dolj în cursul zilei de ieri.
Ambii poliţişti sunt absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ din Bucureşti, iar în ultima perioadă au îndeplinit funcţiile de şefi de secţie la Secţia 2 Poliţie Craiova, respectiv Secţia 3 Poliţie Craiova.
În consecinţă, la conducerea celor două secţii de poliţie urbane din Craiova au fost împuterniciţi comisarul-şef de poliţie Paraschiv Dumitru la Secţia 2 Poliţie Craiova, respectiv comisar de poliţie Pîrvan Laurenţiu la Secţia 3 Poliţie Craiova. Totodată, subcomisarul de poliţie Nicolăescu Ion a fost împuternicit în funcţia de adjunct al şefului Secţiei 3 Poliţie Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Azi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate....