10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident bizar pe o stradă din Râmnicu Vâlcea

Accident bizar pe o stradă din Râmnicu Vâlcea

Polițiștii Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit, joi dimineaţă, la un accident rutier mai puţin obişnuit, soldat cu pagube materiale. Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, o tănără de 16 ani, din Ocnele Mari, a condus un autoturism pe străzile din Râmnicu Vâlcea, fără a deține permis de conducere, iar la un moment dat a acroșat un stâlp de iluminat public. În urma producerii evenimentului rutier, fata i-a cerut unei cunoștințe, un tânăr de 20 de ani, tot fără permis de conducere, să se deplaseze la fața locului, pentru a lua mașina. Numai că acesta a acroșat, la rândul lui, cu acelaşi autoturism, branșamentul de gaz din fața unui imobil.
Polițiștii i-au testat cu aparatul etilotest pe cei doi, reieșind că fata avea o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar tânărul de 20 de ani, 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor întreprinse, a reieșit că cei doi, împreună cu mai multe persoane, se aflau cazați la un hotel din Râmnicu Vâlcea. În jurul orei 2.00, fata a hotărât să se deplaseze în oraș, împreună cu o prietenă, luând cheia unui autoturism, fără ca proprietarul să știe acest lucru.
Polițiștii au înregistrat un dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS