12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Doi consilieri locali riscă să îşi piardă mandatele

Doi consilieri locali riscă să îşi piardă mandatele

-

 Prefectura va emite ordine de încetare a mandatelor
Prefectura va emite ordine de încetare a mandatelor

Încă doi consilieri locali din judeţul Gorj riscă să rămână fără mandate, aşa cum s-a întâmplat în alte trei cazuri de la începutul anului şi până în prezent. Potrivit Corinei Belteu, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Gorj, la compartimentul de specialitate sunt în analiză documenaţiile depuse de organizaţia judeţeană a UNPR, privind retragerea sprijinului politic pentru doi aleşi locali din comuna Văgiuleşti şi municipiul Motru. În urma verificării documentelor, se va dispune încetarea mandatelor pentru cei respectivii consilieri. Aceştia nu mai sunt susţinuţi, din diferite motive, de partidul pe lista căruia au candidat la ultimele alegeri locale. Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj a mai spus că de la 1 iunie şi până în prezent au fost emise de către prefectul judeţului trei ordine privind încetarea mandatelor pentru trei aleşi locali. Este vorba de un consilier local al PMP din Turceni, un ales local liberal din Rovinari şi un reprezentant al PSRo din Motru.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.