17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCe trebuie să știe craiovenii care merg la Water Park

Ce trebuie să știe craiovenii care merg la Water Park

Persoanele care aleg să meargă, începând de astăzi, la Complexul de agrement acvatic din Parcul Tineretului, trebuie să știe că Water Park-ul are un regulament de funcționare care impune anumite restricții pentru clienți.
În primul rând trebuie știut faptul că programul de funcționare al complexului este zilnic, între orele 10.00 – 20.00, însă accesul la tobogane se poate face numai între orele 11.00 și 18.00.
Iată câteva din regulile care au fost stabilite la Water Park: 
– Părăsirea definitivă sau temporară a perimetrului Water Park, înseamnă anularea brăţării de acces fără nici o despăgubire sau rambursare a costului acesteia din partea Water Park.
– Este interzisă intrarea în  Water Park cu brăţara aparţinând altui utilizator şi/sau împrumutul acesteia către altă persoană.
– Este interzis accesul pe spaţiul verde oriunde în perimetrul Water Park, precum şi în zonele expres delimitatate ca nefiind accesibile vizitatorilor/utilizatorilor Water Park prin semnalizare corespunzătoare.
– Accesul în Water Park pentru copiii sub 16 ani este restricţionat, acesta fiind posibil doar dacă sunt însoţiţi de un adult şi supravegheaţi pe toată durata şederii în Water Park.
De asemenea, în incinta Water Park-ului este interzis: accesul cu animale de orice fel, inclusiv animale de companie, utilizarea rolelor, bicicletelor sau skateboard-urilor, accesul fără încălţăminte sau îmbrăcăminte adecvată, nudismul şi expunerea top-less, accesul iniţial în piscine sau la tobogane fără a efectua, în prealabil duş. Totodată, la Water Park nu este permis acccesul cu produse mari, de genul: lăzi frigorifice, saltele de plajă, articole gonflabile. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate.
În regulamentul de funcționare al complexului se mai menționează că „administraţia Water Park nu are nici o responsabilitate în ceea ce priveşte parcarea aflată în afara incintei parcului acvatic”.
Foto: Claudiu Tudor
Foto: Claudiu Tudor
Taxele de intrare la Water Park sunt următoarele: 
-24 lei pentru copii între 5 şi 10 ani, de luni până vineri – brățară albă.
-36 lei pentru persoanele de peste 10 ani, de luni până vineri – brățară albastră.
-34 lei pentru copii între 5 şi 10 ani, în week-end – braţară roşie.
-50 lei pentru persoanele de peste 10 ani, în week-end – braţară neagră.
-15 lei taxa saună pentru persoanele de peste 16 ani – braţară verde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS