11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCe dotări lipsesc încă de la Water Park-ul Craiovei

Ce dotări lipsesc încă de la Water Park-ul Craiovei

Chiar dacă Water Park-ul s-a deschis, pentru unele dotări și echipamente necesare funcționării Primăria Craiova așteaptă încă oferte. Muncipalitatea a scos la licitație, prin procedură simplificată, achiziția a patru truse de scule, 20 de dulapuri metalice, 26 de bănci pentru vestiar, opt birouri, 15 scaune, 30 de coșuri de gunoi de interior, 30 de coșuri de gunoi de plastic, 20 de pubele, două truse sanitare de prim ajutor, un set diagnostic cu tensiometru, un stetoscop de adulți, două canapele pentru consultație și două dulapuri de instrumentar.
De asemenea, potrivit anunțului publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice (SEAP), pentru a asigura funcționalitatea obiectivului „Craiova Water Park – Complex de agrement acvatic în Parcul Tineretului din Municipiul Craiova” la terminarea lucrărilor este necesară „achiziția de dotări și echipamente suplimentare, strict necesare pentru lucrările permanente, dotări care nu au fost incluse inițial în tema de proiectare, studiul de fezabilitate și caietul de sarcini”.
Prin urmare, municipalitatea craioveană pune la bătaie suma de 139.480 lei (fără TVA) pentru achiziționarea de echipamente fitness, 48.106 lei (fără TVA) pentru colaci de salvare și 129.084 lei (fără TVA) pentru alte echipamente necesare la bazine. Evaluarea ofertelor va avea loc până la începutul lunii viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS