Adrian Vlăduţ, angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj, a fost diagnosticat cu o boală rară, respectiv mezoteliom pleural

Un jandarm, de 42 de ani, din Târgu Jiu, are nevoie de ajutor financiar, după ce a descoperit că suferă de o boală gravă. Recent, Adrian Vlăduţ (foto), angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj, a fost diagnosticat cu o boală rară, respectiv mezoteliom pleural. Vestea a picat ca un trăsnet asupra sa şi asupra familiei. Imediat a apelat la medicii din ţară, însă a aflat că este nevoie de un tratament de specialitate la o clincă din Turcia. Consturile sunt uriaşe. Jandarmul are nevoie de peste 30.000 de euro pentru a putea să continue tratamentul şi investigaţiile medicale la spitalul din Turcia. Din păcate, banii familiei Vlăduţ s-au terminat, iar colegii lui Adrian s-au solidarizat şi au început o campanie de strângere de fonduri.
Contul în care se pot face donaţii

Adrian Vlăduţ mai are o şansă la viaţă, dacă va continua tratamentul în Turcia. Jandarmii speră ca și cetăţenii să facă un efort şi să doneze bani pentru Adrian. „Vlăduț Adrian este colegul nostru, are 42 ani și în luna mai 2017 a fost diagnosticat cu o boală rară, motiv pentru care în prezent urmează tratament de specialitate la o clinică medicală din Turcia, singurul loc de unde a primit încrederea medicilor că va învinge boala. Costurile acestui tratament depășesc cu mult posibilitățile financiare ale familiei, acestea ridicându-se până în prezent la peste 30.000 de euro. Puteți dona oricât de puțin pentru speranța lui Vlăduț, orice ajutor fiind binevenit, iar fiecare contribuție poate sprijini demersul nostru umanitar. Cei care vor să ajute, o pot face donând în contul RO 16 RZBR 0000 0600 1909 0966, deschis la Sucursala Raiffeisen Bank Târgu Jiu, pe numele Vlăduț Dumitru Adrian. Orice donație contează și poate ajuta la salvarea vieții! Împreună putem da speranţă! În spiritul solidarității, în numele familiei și al jandarmilor gorjeni, vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat“, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.