Acasă Local Gorj Postul de arhitect din Primăria Târgu Jiu va fi scos la concurs

Postul de arhitect din Primăria Târgu Jiu va fi scos la concurs

-

Primăria Târgu Jiu
Primăria Târgu Jiu

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunţat că postul de arhitect va fi scos la concurs. Edilul speră să existe candidaţi, mai ales că au fost mărite substanţial lefurile în administraţia publică locală.
Cel care va câştiga concursul de arhitect la primărie va beneficia de un salariu lunar de aproximativ 7.000 de lei.
Principala misiune a celui care va ocupa acest post va fi realizarea mult discutatului Plan Urbanistic General.
Primăria Târgu Jiu va scoate la concurs şi postul de administrator public. Postul există în organigramă, însă e necesară o hotărâre de Consiliu Local pentru a demara procedura de selecţie.
Primarul Marcel Romanescu a precizat că speră ca viitorii candidaţi să fie oameni cu experienţă în administraţie: „Arhitect la primărie nu a mai fost de peste zece ani. Avem nevoie de serviciile unui arhitect. Este şi un salariu atractiv, deşi un arhitect bun face salariul respectiv în câteva zile. Noi credem că sunt oameni cu experienţă care vor dori să vină la concurs şi să lucreze pentru oraş. În cel mai rău caz, vor căuta formula de a beneficia de serviciile unei firme de arhitectură“, a spus Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

 

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.