Acasă Local Dolj Admitere la UMF

Admitere la UMF

-

Emoții mari pentru cei 1.203 absolvenți de liceu care s-au înscris la concursul de admitere organizat de Universitatea de Medicină din Craiova. Astazi a fost organizat examenul scris de admitere pentru trei dintre specializări: Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie. Vineri va avea loc examenul pentru specializarile Moaşe, Asistenţă Medicală Generală, Balneofizio-kinetoterapie şi Recuperare

Ana-Maria PREDILĂ
Ana-Maria PREDILĂ
A făcut studii de jurnalism la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa şi este o persoană căreia îi place comunicarea şi socializarea. Vrea să fie informată şi să aleagă conform propriei conştiințe şi nu după cum dictează obiceiurile comunității. Îi place să citească şi să meargă la teatru.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.