20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Supraproductie de lubenita

Supraproductie de lubenita

-

Pretul lubenitelor s-a prabusit in Dabuleni. Daca  noi în piata  cumparam lubenitele cu 1,50 lei, la fat locului ele sunt vandute cu maxim 20 de bani. Producatorii se plang ca muncesc practic degeaba un an intreg. Asa se va intampla daca cei din Dabuleni nu inteleg ca trebuie sa se asocieze, raspunde primarul.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.