23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Patru persoane rănite într-un accident la Metro

Patru persoane rănite într-un accident la Metro

-

Patru persoane au fost rănite ușor, într-un accident rutier care a avut loc, ieri după-amiază, pe DN 65, în zona Metro.
În accident au fost implicate două autoturisme, un Nissan și un Mercedes. Șoferul Nissanului, Sorin Mihail Dună, de 53 de ani, din București, a ieșit de la Aeroclub și a virat stânga către Craiova, fără să se asigure, moment în care a lovit un Mercedes, condus de Daniel Florin Graf, de 32 de ani, din Radovan, care se deplasa spre Craiova. În Nissan se afla doar șoferul, iar în Mercedes erau cinci persoane. Toate cele patru persoane rănite aveau doar excoriații.
Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, însă rezultatele au fost negative. Pe numele șoferului care era la volanul Nissanului s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.