Acasă Local Dolj Încă o hibă a modernizării Parcului Romanescu

Încă o hibă a modernizării Parcului Romanescu

-

Aspersoarele din Parcul „Romanescu“ din Craiova au dat chix de la prima pornire. Sistemul de irigatii de peste 40 de kilometri pentru care s-a răscolit aproape întregul parc si s-au plătit milioane de lei este partial nefunctional. Ca sa puna in functiune sistemul automatizat de irigatii, muncitorii celei mai mari grădini publice din Craiova, proaspăt reabilitată, şi constructorul caută acum aspersoarele cu cazmaua. Primaria spune ca lucrarea este in perioada de garantie.

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.