10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: O fată de 13 ani din Vulpeni și-a pus capăt zilelor

Olt: O fată de 13 ani din Vulpeni și-a pus capăt zilelor

O adolescentă în vârstă de 13 ani, din Vulpeni, județul Olt, și-a pus capăt zilelor, sâmbătă, 24 iunie 2017. Fratele ei mai mic a găsit-o în podul casei, după ce a fost nevoit să spargă geamul ferestrei și, îngrijorat că sora nu-i răspunde la chemări, să înceapă căutările.
Cei doi frați locuiau singuri în casa părintească, după ce părinții lor s-au despărțit și au plecat fiecare pe drumul lui: bărbatul în județul Vâlcea, iar femeia, la muncă în străinătate. Cei doi frați locuiau foarte aproape de bunici, care îi vizitau în fiecare zi, au aflat membrii echipajelor de salvare sosite la fața locului, care, însă, nu au mai putut să o salveze pe tânără.
 „Fratele a găsit-o, a fost nevoit să spargă geamul, din câte au înțeles colegii mei, și a găsit-o în podul casei. Cei doi stăteau mai mult singuri, părinții sunt plecați, iar seara venea la ei o bunică. Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare, însă s-a oprit când a ajuns medicul. Nu se mai putea face nimic“, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, Marian Furtună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS