21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Flagrant organizat unui bărbat care dorea să ofere mită unor poliţişti

Dolj: Flagrant organizat unui bărbat care dorea să ofere mită unor poliţişti

Un bărbat de 54 de ani, din comuna Dobrețu, judeţul Olt, a fost prins, sâmbătă, în timp ce oferea o mită de 800 de lei la doi agenți de poliție de la Postul de Politie Ghercești, judeţul Dolj. Flagrantul a fost organizat după ce cei doi poliţişti s-au desistat și au anunțat, pe cale ierarhică, Serviciul Județean Anticorupție Dolj.
Potrivit Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului (IPJ) Dolj, agentul de poliție Pătru Constantin Alin – ajutor șef de post la Postul de Poliție Ghercești, și agentul principal Tîrșa Ionuț-Marius – ajutor șef de post la Postul de Poliție Bulzești (ambele din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești), aflați în patrulă intercomunală pe raza comunei Ghercești, sat Ungureni (pe DJ 643 F), au oprit pentru control autoturismul Fiat Ducato, condus de P. Ion, de 54 ani, din comuna Dobrețu, judeţul Olt, care transporta ilegal, fără documente de proveniență, circa doi metri steri lemne de foc.
Bărbatul a oferit diverse sume de bani polițiștilor pentru a nu lua măsuri legale împotriva sa, dar a fost refuzat de fiecare dată de cei doi polițiști, fapt pentru care aceștia s-au desistat și au anunțat, pe cale ierarhică, Serviciul Județean Anticorupție Dolj, care a organizat flagrantul. Sâmbătă, în jurul orei 12.00, P. Ion a fost prins în timp ce oferea agenților de poliție suma de 800 lei la Postul de Politie Ghercești.
Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, prevăzută de art. 290 din Codul Penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS