Acasă Local Concurs pentru 13 posturi de asistent medical la cel mai mare spital...

Concurs pentru 13 posturi de asistent medical la cel mai mare spital din Olt

-

Mai puțini candidați decât se așteptau organizatorii s-au înregistrat pe cele 13 posturi de asistent medical scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Înscrierile s-au finalizat luni, 19 iunie, la sfârșitul programului de lucru, funcționarii Serviciului Resurse Umane din cadrul SJU Slatina având în evidență 68 de dosare, care urmează să fie verificate, iar rezultatul în urma verificării documentelor va fi transmis astăzi.
Subiectele pentru acest concurs au fost elaborate și publicate de mai bine de o lună, după mai multe sesiuni în care gradul de ocupare a posturilor nici n-a atins 50% șefii spitalului luând hotărârea să publice un set de subiecte, din care în ziua concursului vor fi alese trei variante, conținând cinci subiecte fiecare. Candidații vor avea de rezolvat, în 27 iunie, când se susține proba scrisă, cinci cerințe, alese de comisia de concurs din cele 61 elaborate și publicate de unitatea spitalicească la începutul lunii mai.
Cele mai solicitate posturi sunt cele de la ORL (opt candidați pentru un post), ATI (14 candidați pentru două posturi), Urologie (10 candidați pentru două posturi) etc. Posturile pentru care se caută ocupanți sunt următoarele: Boli cronice – 1 post, Cardiologie – compartiment ATI – 1 post, Urologie – 2 posturi, ORL – 1 post, ATI – 2 posturi, Bloc operator – 2 posturi, Chirurgie toracică – 1 post, Oftalmologie – 1 post, ORL (post cu studii superioare) – 1 post, ATI (post cu studii superioare) – 1.
Șefii spitalului urmează să hotărască și locul unde se va susține proba scrisă, având în vedere numărul mai mic de candidați decât se așteptau aceștia, existând varianta organizării probei în sala de ședințe a spitalului, și nu la Liceul Tehnic Metalurgic, așa cum s-a transmis inițial. Cert este că proba va fi supravegheată video. Candidații care reușesc să obţină cel puțin 50 de puncte vor putea susține interviul, în 30 iunie.

Alina Mitran
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.