10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConcurs pentru 13 posturi de asistent medical la cel mai mare spital din Olt

Concurs pentru 13 posturi de asistent medical la cel mai mare spital din Olt

Mai puțini candidați decât se așteptau organizatorii s-au înregistrat pe cele 13 posturi de asistent medical scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Înscrierile s-au finalizat luni, 19 iunie, la sfârșitul programului de lucru, funcționarii Serviciului Resurse Umane din cadrul SJU Slatina având în evidență 68 de dosare, care urmează să fie verificate, iar rezultatul în urma verificării documentelor va fi transmis astăzi.
Subiectele pentru acest concurs au fost elaborate și publicate de mai bine de o lună, după mai multe sesiuni în care gradul de ocupare a posturilor nici n-a atins 50% șefii spitalului luând hotărârea să publice un set de subiecte, din care în ziua concursului vor fi alese trei variante, conținând cinci subiecte fiecare. Candidații vor avea de rezolvat, în 27 iunie, când se susține proba scrisă, cinci cerințe, alese de comisia de concurs din cele 61 elaborate și publicate de unitatea spitalicească la începutul lunii mai.
Cele mai solicitate posturi sunt cele de la ORL (opt candidați pentru un post), ATI (14 candidați pentru două posturi), Urologie (10 candidați pentru două posturi) etc. Posturile pentru care se caută ocupanți sunt următoarele: Boli cronice – 1 post, Cardiologie – compartiment ATI – 1 post, Urologie – 2 posturi, ORL – 1 post, ATI – 2 posturi, Bloc operator – 2 posturi, Chirurgie toracică – 1 post, Oftalmologie – 1 post, ORL (post cu studii superioare) – 1 post, ATI (post cu studii superioare) – 1.
Șefii spitalului urmează să hotărască și locul unde se va susține proba scrisă, având în vedere numărul mai mic de candidați decât se așteptau aceștia, existând varianta organizării probei în sala de ședințe a spitalului, și nu la Liceul Tehnic Metalurgic, așa cum s-a transmis inițial. Cert este că proba va fi supravegheată video. Candidații care reușesc să obţină cel puțin 50 de puncte vor putea susține interviul, în 30 iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS