9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFemeie rănită într-o mașină răsturnată în șanț

Femeie rănită într-o mașină răsturnată în șanț

O femeie, de 61 de ani, a fost rănită după ce mașina în care se afla s-a răsturnat într-un șanț
O femeie, de 61 de ani, a fost rănită după ce mașina în care se afla s-a răsturnat într-un șanț

O femeie, de 61 de ani, a fost rănită ușor în urma unui accident produs ieri-dimineață, în jurul orei 8.30, pe DN 6, la ieșire din comuna doljeană Cârcea.
Polițiștii Serviciului Rutier au stabilit după primele cercetări că Liviu Bica, de 49 de ani, din Craiova, care se afla la volanul unui autocamion cu remorcă, „a virat stânga fără să se asigure, determinând șoferul unui autoturism, care se afla în depășire, să vireze stânga pentru a evita impactul dintre cele două vehicule. Este voba de un autoturism Skoda, condus în aceeași direcție de un craiovean, de 34 de ani.
Ulterior, autoturismul Skoda a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat cu roțile în sus în șanțul de pe marginea drumului. La locul accidentului au intervenit pompierii doljeni cu un echipaj de prim ajutor, iar o femeie, de 61 de ani, pasageră în autoturismul Skoda, care a fost rănită ușor în urma accidentului, a fost transportată la Spitalul de Urgență Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județulu Dolj au mai precizat că cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, oamenii legii au mai explicat că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS