10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBest of Craiova 2017 - Câştigătorii au fost premiaţi

Best of Craiova 2017 – Câştigătorii au fost premiaţi

Andra Dina, reprezentanta Hanului Andriței primește trofeul Best of Craiova
Andra Dina, reprezentanta Hanului Andriței primește trofeul Best of Craiova

Competiția Best of Craiova 2017 a ajuns la final. Cea de-a doua ediție a celei mai populare competiții din orașul nostru s-a încheiat joi seară, într-o atmosferă festivă, în care cele mai bune firme din 17 domenii au fost premiate de Alege TV și partenerii Best of Craiova. Timp de aproape trei luni, în perioada 24 februarie – 14 mai, craiovenii au putut să nominalizeze și să voteze companiile lor favorite pe www.alege.tv

Clasamentul realizat exclusiv în baza voturilor exprimate de craioveni redă, în acest fel, o imagine clară asupra preferințelor publicului. Odată cu premierea câștigătorilor, Gala Best of Craiova, ediția a doua, a marcat și doi ani de când televiziunea Alege TV emite în Bănie.
Găzduită anul acesta de Inspire Cinema, Gala Best of Craiova a fost deschisă de Virginia Barbu, director de publicitate al trustului Media Sud Europa. Ea a explicat importanța acestei competiții și ce reprezintă premiile obținute de firmele câștigătoare. „Vă felicităm din toată inima pentru că, dacă vă aflați aici, înseamnă că sunteți în topul preferințelor craiovenilor. Ei sunt cei care v-au poziționat pe podiumul Best of Craiova și v-au oferit votul lor de încredere. Vorbim, așadar, de un vot al notorietății care, la rândul său, indică o strategie corectă și constantă de promovare“, a precizat Virginia. Aceasta a dat startul premierii și a anunțat și prima categorie: „Cel mai bun hotel din Craiova“.

Clasamentul final al celei de-a doua ediții Best of Craiova poate fi vizualizat aici http://www.gds.ro/best-of-craiova-2017

Categorii noi, premii speciale și surprize pe anumite domenii

Dacă topul pe anumite categorii, cum ar fi „Cel mai bun service auto“ sau „Cel mai bun centru medical“, este similar cu cel din 2016, există categorii în care craiovenii au exprimat preferințe noi și au schimbat radical clasamentul, în această a doua ediție a competiției Best of Craiova. Este cazul categoriei „Cea mai bună sală de fitness și aerobic“ sau „Cel mai bun bar / pub / cafenea“. În plus, în 2017, au fost incluse categorii noi în competiție: „Cel mai bun centru de evenimente“ și „Cel mai bun centru de distracție“. Includerea celor două categorii este explicată de organizatori prin diferențele clare de servicii oferite și tipul de evenimente găzduite de acestea, în comparație cu categoria „Cel mai bun restaurant din Craiova“. Cu mari emoții și cu bucurie, câștigătorii trofeelor Best of Craiova şi-au exprimat recunoștința față de craiovenii care i-au votat. „Am urmărit cu mari emoții competiția și abia am așteptat să aflăm clasamentul final. Pentru noi este extrem de important faptul că am câștigat trofeul Best of Craiova și vrem să le mulțumim tuturor celor care ne-au votat. Față de ei, dar și față de viitorii noștri miri sau clienți ne luăm un angajament: acela de a păstra standarde înalte pentru serviciile noastre și de a face eforturi pentru a nu îi dezamăgi. Faptul că am câștigat anul acesta ne motivează și ne determină să luptăm pentru a ne menține această poziție în preferințele craiovenilor“, a precizat Andra Dina, administrator al Hanului Andriței, câștigătoare a trofeului Best of Craiova la categoria „Cel mai bun centru de evenimente“.
Au fost oferite și două premii speciale, înmânate câștigătorilor de către Fundația Gazeta de Sud și Radio Sud. Dacă postul Radio Sud a premiat și anul acesta o companie locală recunoscută pentru performanțele sale, oferind trofeul „Fabricat în Craiova“ firmei Elpreco, Fundația Gazeta de Sud a oferit un premiu pentru implicare în comunitate firmei Top Gel. „O bună parte din cei care vă aflați aici cunoașteți faptul că multe dintre proiectele fundației sunt apropiate sufletului meu. Ele se țes în jurul unui nucleu extrem de important: grija față de comunitate. De 11 ani, reușim să scriem cele mai frumoase povești despre bunătate și dăruire. Ele nu ar fi, însă, posibile, fără sprijinul partenerilor noștri. De aceea, sunt onorată să premiez, pentru implicarea deosebită și grija față de comunitate, compania Top Gel, unul dintre cei mai importanți prieteni și parteneri ai Fundației Gazeta de Sud“, a spus Cristina Nanău Oprea, vicepreședinte al Fundației Gazeta de Sud.

Best of Craiova, susținută de parteneri importanți

Competiția Best of Craiova a fost sprijinită și anul acesta de parteneri ai trustului Media Sud. Inspire Cinema a găzduit gala de premiere, iar compania Nitela s-a alăturat proiectului, pentru al doilea an consecutiv. „Considerăm necesară o astfel de inițiativă și ne bucurăm să fim parteneri ai acestui proiect. Pentru strategia unei firme, să cunoască felul în care este percepută de clienții săi este un instrument extrem de util. De aceea am hotărât să sprijinim și anul acesta competiția Best of Craiova. În plus, compania Nitela oferă soluții pentru segmentul HORECA din 2003, așa că ne simțim apropiați de multe dintre firmele câștigătoare și ne bucurăm să le premiem performanțele“, a precizat Emil Niță, administrator al SC Nitela Impex.

Cum s-a format topul Best of Craiova

În topul Best of Craiova nu au intrat cele mai bune firme după profit sau după cifra de afaceri, ci acelea care au fost nominalizate și votate de craioveni. Ei au propus mai întâi companiile preferate din 17 domenii, în etapa de nominalizare. Aceasta a fost urmată de etapa de vot, în care s-au calificat firmele care au primit cele mai multe nominalizări. Finaliștii fiecărei categorii au putut fi votați timp de șase săptămâni pe www.alege.tv. Etapa de vot s-a încheiat pe 14 mai. Gala de premiere va fi difuzată de Alege TV la o dată care va fi comunicată în Gazeta de Sud și pe paginile de facebook ale Alege TV și Gazeta de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS