12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccidente mortale pe șoselele din județul Dolj

Accidente mortale pe șoselele din județul Dolj

Oamenii legii au stabilit că șoferul unui Hyundai a lovit sensul giratoriu, după care s-a răsturnat în afara șoselei
Oamenii legii au stabilit că șoferul unui Hyundai a lovit sensul giratoriu, după care s-a răsturnat în afara șoselei

Trei persoane și-au pierdut viața, iar alte 11 au fost rănite în urma a patru accidente produse în cursul zilei de sâmbătă, pe Drumul Național (DN) 6, pe raza județului Dolj.
Primul accident a avut loc în jurul orei 13.00, pe DN 6, între localitățile Craiova și Filiași. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, craioveanul Cosmin Iliescu, de 26 de ani, care conducea un autoturism Peugeot dinspre Craiova către Filiaşi, a efectuat o manevră de întoarcere prin loc nepermis și fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism Mercedes, condus în aceeaşi direcţie de mers de Cristian Naidin, de 39 de ani, din Craiova. În urma accidentului, craioveanul de 26 de ani a fost rănit grav, iar patru pasageri din Mercedes au suferit leziuni ușoare, care nu le-au pus viața în pericol.
Tot sâmbătă, în jurul orei 16.00, tot pe DN 6, între localitățile Craiova și Caracal, a fost înregistrat alt accident de circulație, soldat cu două persoane decedate. Polițiștii doljeni au stabilit că Mihai Pleșoianu, de 38 de ani, din Craiova, care conducea o Dacie Logan, a intrat într-o depășire și a lovit în plin o autoutilitară condusă din sens opus de Mariana Drăgan, de 47 de ani, din Craiova. În urma impactului violent, șoferul de 38 de ani și o tânără de 22 de ani, pasageră în Dacia Logan, și-au pierdut viața. De asemenea, șoferița de 47 de ani și un bărbat de 49 de ani, pasager în autoutilitară, au fost răniți ușor.

Au trecut prin parapet și au căzut cu mașina de la șapte metri

Al treilea accident a fost înregistrat sâmbătă seara, în jurul orei 18.30, tot pe DN 6, pe raza localității Coțofenii din Față. Polițiștii de la rutieră au stabilit că Mădălina Șandru, de 22 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un Renault, pe raza localității Coțofenii din Față a pierdut controlul direcției, a trecut prin parapetul de protecție al drumului și a căzut de la înălțimea de aproximativ șapte metri. În urma accidentului a decedat un bărbat de 40 de ani, pasager pe bancheta din spate a autoturismului, iar șoferița și o pasageră de 15 ani au fost rănite ușor.
Sâmbătă noapte, la intrarea în municipiul Craiova, s-a produs alt accident de circulație, soldat cu două persoane rănite ușor. În acest caz, polițiștii doljeni au stabilit că Narcis Negrilescu, de 28 de ani, din localitatea Godeni, Argeș, în timp ce conducea un autoturism Hyundai pe DN 6, la intrarea în sensul giratoriu de la intersecția cu Centura de Nord a municipiului a pierdut controlul direcției, a lovit sensul giratoriu și a fost proiectat în afara șoselei, unde s-a răsturnat. În urma accidentului a fost rănit șoferul de 28 de ani, dar și o tânără de 27 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta. În urma primelor cercetări, oamenii legii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula șoferul de 28 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS