Acasă Local Dolj Ştirile Radio Sud se văd şi la Alege TV

Ştirile Radio Sud se văd şi la Alege TV

-

 

Începând din această săptămână, ştirile Radio Sud sunt în direct şi pe Alege TV, lunea de la ora 10.00 la ora 17.00, iar de marţi până vineri de la 9.00 la 17.00. Practic, telespectatorii Alege TV au astfel ocazia să fie la curent cu cele mai noi informaţii din Craiova, şi nu numai. Prin această modificare de grilă, cantitatea de informaţii oferite publicului creşte în mod semnificativ. De altfel, Radio Sud este, în prezent, postul local care oferă cel mai bogat conţinut editorial. Alături de muzica de bună calitate, informaţiile sunt cele care aduc Radio Sud mai aproape de craioveni, iar aceștia au ocazia să fie la curent cu cele mai importante evenimente din oraş. „Încercăm să le aducem craiovenilor informaţiile simultan cu momentul în care se întâmplă. De ce se văd şi pe Alege TV? Pentru că este un efort susţinut. Aşa cum colaborăm cu colegii de la Gazeta de Sud, aşa o facem şi cu cei de la Alege TV. De altfel, chiar aş vrea să ştie oamenii că în spatele Ştirilor Radio Sud nu stă doar echipa de la radio, ci un întreg trust care munceşte în mod susţinut, astfel încât craiovenii să primească informaţia în timp real“, a declarat Ionela Gherghe (foto) – redactorul-şef al Radio Sud. Prezent în spaţiul media din Craiova de 20 de ani, Radio Sud este un post care îmbină experienţa cu tinereţea, iar această combinaţie a reuşit să îl menţină în topul preferinţelor craiovenilor. În ultima perioadă, Radio Sud a trecut printr-o transformare, punând accentul mai mult pe conţinut informativ, atât prin jurnalele de ştiri, cât şi prin emisiunile tematice realizate de redactorii Gazetei de Sud.
Transmiterea Ştirilor Radio Sud pe Alege TV face parte dintr-un amplu program de integrare a modului în care este oferită informaţia către public pe toate canalele de care dispune Media Sud. În felul acesta, publicul are la îndemână informaţii utile şi bine alese în timp real.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce au căutat românii pe Google în 2019

La final de an, Google prezintă listele cu cele mai populare căutări realizate în 2019. Căutările anului 2019 scot în evidență oamenii,...